Bilete Avion Ieftine - Bilete de avion Zurich, Elvetia, Europa

 
Home » Elvetia »  Zurich

Bilete de avion Zurich, Elvetia, Europa

de la 138.00 EUR
Plecarea se face de pe Otopeni iar aeroportul de destinatie este Zurich. Tariful este minim , valabil in limita locurilor disponibile si conditiilor concrete de calatorie. Tariful este exprimat in euro, este dus-intors si nu contine taxele de aeroport. De cele mai multe ori este necesar sa aveti sambata inclusa la destinatie. La cerere oferim si servicii de cazare la hotel pentru...

Descriere Zurich, Elvetia, Europa

Localizare :

Orasul Zürich, avand 370.000 de locuitori, se afla in inima Europei, fiind situat in centrul Elvetiei, la o altitudine de 409 metri, reprezentand capitala cantonului omonim ce numara circa 1,3 milioane cetateni. Zürich a fost ales succesiv de sase ori drept orasul cu cel mai inalt standard al nivelului de viata pe plan mondial. El se intinde de-a lungul malurilor lacului Zürich si este strabatut de raul „Limmat“. In Zurich media anuala a temperaturilor este situata intre -2 - 23 grade Celsius.

Istorie :

Orasul a fost la origine un targ galo-roman, numit Turicum, situat in vecinatatea Imperiul roman si a popoarelor germanice, care indeplinea rolul unei garnizoane, avand o importanta functie de aparare. Insa in secolul V a fost distrus de triburile germanice iar in locul fostei garnizoane a fost ridicata o noua asezare, care urma sa devina in 1218 un oras imperial liber.
In 1351, cantonul Zurich, deja o putere economica, este inclus in Confederatia Elvetiana si cunoaste o prosperitate infloritoare datorita artizanatului textil si a achizitiilor numeroaselor domenii invecinate.
In 1519 reforma este implementata in Zurich de catre Huldrych Zwingli, marcand astfel o noua etapa in istoria orasului.
Cantonul a fost guvernat de catre burghezi protestanta instarita pana la revolutia liberala din 1830, urmandu-i o democratizare progresiva in timpul secolului XIX.

Atractii :

Orasul dispune de o mare diversitate de parcuri si gradini publice, de cluburi si localuri.

Muzeul National (Landesmuseum), strazile pline cu magazine si buticuri cu bijuterii, manastirile Grossmunster ( manastire de preoti) si Fraumunster ( manastire de maicute) reprezinta cateva repere importante pentru vizitatorii orasului Zurich. De asemenea cel mai mare ceas din Europa se gaseste in Zurich.