Bilete Avion Ieftine - Bilete de avion Munich, Germania, Europa

 
Home » Germania »  Munich

Bilete de avion Munich, Germania, Europa

de la 49.00 EUR
Plecarea se face de pe Otopeni iar aeroportul de destinatie este Munich. Tariful este minim , valabil in limita locurilor disponibile si conditiilor concrete de calatorie. Tariful este exprimat in euro, este dus-intors si nu contine taxele de aeroport. De cele mai multe ori este necesar sa aveti sambata inclusa la destinatie. La cerere oferim si servicii de cazare la hotel pentru...

Descriere Munich, Germania, Europa

Localizare :

München este capitala Bundeslandului Bavaria (Bayern) din Germania si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg, cu o populatie de cca. 1,26 milioane (2001). Se afla pe raul Isar.

Clima :

Munich are un climat de tip continental, modificat puternic de apropierea de Alpi. Astfel orasul experimenteaza ierni racoroase dar putine precipitatii. Temperaturile medii in ianuarie sunt de -2 °C. Verile sunt foarte calduroase, temperaturile medii in iulie fiind de aproximativ 19 °C.

Istorie :

Asezarea a fost fondata sub numele Munichen in 1158 de catre Henric Inima de Leu, duce de Saxonia; o jumatatate de secol mai tarziu a primit statut de cetate si a fost fortificata.

In 1327, intreg orasul a fost distrus de foc, dar a fost reconstruit cativa ani mai tarziu de catre Ludovic IV, conducatorul Sfantului Imperiu Roman in acel moment. Prima institutie academica a orasului, Academia Bavareza de stiinte, a fost fondata in 1759.

In 1806, a devenit capitala a regatului Bavaria. Douazeci de ani mai tarziu o alta prestigioasa institutie educationala, Universitatea Landshut, si-a pus bazele in München.

In 1882 in oras a fost introdusa iluminarea electrica.

München a fost orasul unde Trandafirul Alb (germana: Die Weiße Rose), un grup de studenti, a format o miscare anti-nazista din iunie 1942 pana in februarie 1943. Au fost arestati pentru ca au distribuit prospecte in Universitatea din München.

Orasul a fost lovit grav in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial dar, dupa ocupatia americana (1945), a fost reconstruit dupa un plan meticulos.

Atractii :

Marienplatz si Primaria, Domul Frauenkirche, Pinacotecile, Gradina Engleza, Beraria Hofbräuhaus, piata Viktualienmarkt, Muzeul german, Muzeul BMW, Palatul si Parcul Nymphenburg, Bavaria Film Studios, Palatul Neuschwanstein.