Bilete Avion Ieftine - Bilete de avion Geneva, Elvetia, Europa

 
Home » Elvetia »  Geneva

Bilete de avion Geneva, Elvetia, Europa

de la 98.00 EUR
Plecarea se face de pe Otopeni iar aeroportul de destinatie este Geneva. Tariful este minim , valabil in limita locurilor disponibile si conditiilor concrete de calatorie. Tariful este exprimat in euro, este dus-intors si nu contine taxele de aeroport. De cele mai multe ori este necesar sa aveti sambata inclusa la destinatie. La cerere oferim si servicii de cazare la hotel pentru...

Descriere Geneva, Elvetia, Europa

Localizare :

Geneva (in franceza Genève, in germana Genf) este un oras elvetian situat in extremitatea vestica a tarii, capitala a cantonului cu acelasi nume. in termeni de populatie (184.758 dupa recensamantul din 2001), este al doilea oras al tarii dupa Zürich, si primul din zona franceza. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa, numit lacul Leman (Geneva). In Geneva, Ronul si Arve se varsa in lacul Leman. In prima linie a lacului se strang banci, mare hoteluri (palate), magazine de ceasuri si bijuterii.

Istorie :

In 1584 Geneva devine un "aliat etern" al Confederatiei Elvetiene. In timpul Republicii Elvetice, Geneva nu facea parte din Elvetia, ci din Franta. Cantonul Geneva s-a unit cu Confederatia in 1815, dupa ce a fost extins cu teritorii franceze si savoiare la Congresul de la Viena. La 10 septembrie 1898, pe debarcaderul portului, a fost asasinata imparateasa Elisabeta, (cunoscuta si ca Sissi), sotia imparatului austriac Francisc Iosif I.

Atractii :
Portul de pe malul lacului Leman ce ofera vizitattorilor o imagine de vis, baile publice, monumentul Brunswick care adaposteste mormantul ducelui Charles II de Brunswick, Gradina Englezeasca, muzee, biblioteci, Teatrul Mare si orchestra elvetiana, Muzeul de arta si istorie, Maison Tavel, Muzeul Rath, Conservatorul sau Gradina botanica, Muzeul de etnografie sau Institutul si muzeul Voltaire, Zidul Reformatorilor.