Bilete Avion Ieftine - Bilete de avion Copenhaga, Danemarca, Europa

 

Bilete de avion Copenhaga, Danemarca, Europa

de la 145.00 EUR
Plecarea se face de pe Otopeni iar aeroportul de destinatie este Copenhagen. Tariful este minim , valabil in limita locurilor disponibile si conditiilor concrete de calatorie. Tariful este exprimat in euro, este dus-intors si nu contine taxele de aeroport. De cele mai multe ori este necesar sa aveti sambata inclusa la destinatie. La cerere oferim si servicii de cazare la hotel pentru...

Descriere Copenhaga, Danemarca, Europa

Localizare :

Copenhaga este capitala Danemarcei. Numele sau in daneza, København (portul comerciantilor) aminteste de pozitia sa strategica la Marea Baltica. Copenhaga este situata pe coasta orientala a insulei Sjælland si in mica insula d'Amager, fata in fata cu stramtoarea Øresund. Orasele suedeze Malmö si Landskrona se afla pe coasta opusa. Populatia este de 1.800.000 locuitori, din care o treime locuiesc in localitatea Frederiksberg, o treime in Comitatul Copenhaga si restul in celalalte localitati din regiune. Regiunea Øresund, din estul insulei Sjælland pana in vestul provinciei Skåne (in Suedia), are o populatie de 2.800.000 persoane.

Clima :

Exista patru anotimpuri distincte. Temperaturile variaza consierabil in timpul anului, in special in perioada de iarna. Iulie este cea mai calda luna, cu o medie de 20 grade Celsius. Februarie este in general cea mai rece luna, cu temperaturi medii sub 0 grade Celsius.

Atractii :

Galeria de arta Ny Carlsberg Glyptotek, cu numeroase colectii interesante, intre care si una dintre cele mai bune de artefacte etrusce, Palatul Charlottenborg, Muzeul National, Piata Orasului Resedinta regala de la Amalienborg, Celebra "sirena" a povestirii lui Andersen asezata in port,Turnul Rotund, Planetariul, Parcul Bakken cu cea mai veche montagne russe (construit din lemn), Parcul Tivoli cu locurile sale de divertisment, Portul Nyhavn, Zona pietonala numita Stroget.