Bilete Avion Ieftine - Bilete de avion Brussels, Belgia, Europa

 
Home » Belgia »  Brussels

Bilete de avion Brussels, Belgia, Europa

de la 75.00 EUR
Tariful este minim , valabil in limita locurilor disponibile si conditiilor concrete de calatorie. Tariful este exprimat in euro, este dus-intors si nu contine taxele de aeroport. De cele mai multe ori este necesar sa aveti sambata inclusa la destinatie. La cerere oferim si servicii de cazare la hotel pentru aceasta destinatie.

Descriere Brussels, Belgia, Europa

Bruxelles este capitala Belgiei, iar neoficial poate fi considerata a fi si capitala Uniunii Europene. Orasul este la rascrucea diferitelor culturi, germanica la nord si romanica la sud, care uneori este considerat un amestec a diferitelor culturi, dar care inca isi pastreaza caracterul unic.
Bruxelles a crescut de la un oras-fortareata a secolului 10 la un oras cu o populatie mai 1.1 milioane locuitori. Orasul are mai multe limbi oficiale, franceza si olandeza fiind vorbite in aceeasi masura. Toate semnele de circulatie, nume de strazi, reclame sunt vizibile in ambele limbi. Tensiunea lingvistica ramane, iar legile privind limba municipalitatilor care inconjoara orasul sunt o problema destul de controversata in Belgia.

CLIMA:

Orasul are o reputatie pentru vremea mohorata. Vremea in Bruxelles este foarte umeda, cu multe ploi abundente, iar zilele cu precipitatii dintr-un an sunt in numar de 200, mai multe decat ale Parisului sau a Londrei.OBIECTIVE TURISTICE:


Pe langa ciocolata faimoasa, Orasul Bruxellea are si numeroase atractii turistice cu ar fi Atomium - un obiectiv turistic unic in felul sau, o structura din otel si aluminiu care a devenit un simbol recunoscut international al orasului si al intregii tari. Un alt obiectiv turistic ce este semnificativ pentru oras este Manneken Pis. Statuia este la fel de populara ca si Atomium desi are doar 30 de centimetri fata de cei 102 metri pe care-i are concurentul sau. 


Lista obiective turistice:

- Atomium

- Manneken Pis

- Grand Place (Grote Markt)

- Mini Europa

- Catedrala Sf Michael si Sf Gudula

- Muzeul Horta

- Palais de Justice

- Palatul Regal (Palais Royal)

- Primaria din Bruxelles